Tăutu Răzvan Iulian - nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și distrugere

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inc. TĂUTU RĂZVAN IULIAN sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor,uzul de armă fără drept și distrugere, comise prin aceea că în ziua de 14.11.2015, în jurul orelor 13.50, numitul Tăutu Răzvan-Iulian, profitând de faptul că era singur acasă, a sustras, din cutia metalică, în care tatăl său T. V.M. depozita armele de vânătoare proprietate, amplasată la parterul locuinței, o armă de vânătoare letală-drilling, marca Suhll calibru 7,65 respectiv calibru AX65 R/16, Susnumitul a distrus obiecte de mobilier din casă și două televizoare. Ulterior, cu arma asupra lui s-a deplasat în grădina locuinței unde a tras 16 focuri de armă, după care s-a îndreptat spre zona împădurită a satului, ce aparține de Cantonul Silvic Slătioara din cadrul Ocolului Silvic Stulpicani, având asupra lui arma de vânătoare și un număr de aproximativ 25 cartuşe, 15 cartușe cu glonț și 10 cartușe cu alice.

La 16 noiembrie 2015 inculpatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului de către organele de poliţie cu propunerea luării faţă de acesta a măsurii arestării preventive.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a sesizat Judecătoria Gura Humorului cu privire la luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 zile faţă de inc. TĂUTU RĂZVAN IULIA.

Precizăm că inculpatul TĂUTU RĂZVAN IULIAN se bucură de prezumţia de nevinovăţie până la soluţionarea cauzei, printr-o hotărâre penală definitivă.
Mai nouă Mai veche