Wizz Air anunță zboruri Milano Bergamo de la Suceava

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri, a anunțat astăzi o nouă rută, de la Suceava la Milano (Bergamo), operațională începând cu 3 august. Sunt programate două zboruri săptămânale, miercurea și duminica.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va mări flota internă la 20 de aeronave până la sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de flota tânără WIZZ. Wizz Air are în prezent peste 600 de angajați direct, iar în acest an sprijină existența a 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, în intreaga Românie **.


În luna aprilie, WIZZ a anunțat serviciul Suceava – Londra Luton, cu patru curse săptămânale începând din 19 august. Anunțul de astăzi înseamnă devansarea operațiunilor WIZZ de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, care oferă acum zboruri directe spre Italia și spre Regatul Unit.

Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe wizzair.com

NOILE RUTE WIZZ AIR DE LA SUCEAVA:
Destinaţia Zilele de operare Data de începere Tarife de la*
Milano Bergamo miercuri, duminică 03.08.16 RON 99

Tamara Vallois, Director de Comunicare la Wizz Air, a declarat: "Acum doar două luni am anunțat prima rută de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, din Suceava, iar astăzi suntem încântați să adaugăm o a doua legătură directă. Odată cu noile zboruri între Suceava și Milano Bergamo, Wizz Air își consolidează poziția de operator al celor mai multe zboruri între România și restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga țară. Noua rută întărește poziția de lider pe care WIZZ o deține în România, iar noi ne menținem angajamentul de a oferi cea mai bună experiență la bord, la cele mai mici tarife, pentru clienții noștri. "

Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 68 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2.600 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 20 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air a fost aleasă recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație.

* un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse
** ACI apreciază că la un milion de pasageri transportaţi pe an se creează 750 de locuri de muncă
Mai nouă Mai veche