Incendiu în localitatea Capu Câmpului, 17 iulie 2016

Incendiu în localitatea Capu Câmpului, 17 iulie 2016

Incendiu în localitatea Capu Câmpului
17.07.2016, ora anunţării la 112 - 22:31

Militarii de la Garda de Intervenţie Gura Humorului şi de la Detaşamentele de Pompieri Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Capu Câmpului şi ai Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al preotului Gabriel Puiu Florea, din comuna Cornu Luncii, au intervenit cu 7 autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Capu Câmpului.
La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei şi anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la gospodăriile învecinate. Locuinţa, P+1+M, cu amprenta la sol de aproximativ 200 de metri pătraţi, era în construcţie şi nu era locuită.
Incendiul a fost lichidat la ora 2:50.
Au ars acoperişul casei pe 200 de metri pătraţi, precum şi adăpostul de animale şi garajul pe 150 de metri pătraţi. S-a degradat tâmplăria din PVC a casei, iar la gospodăria învecinată s-au degradat faţada casei pe 80 de metri pătraţi şi tâmplărie din PVC.
Pe timpul intervenţiei, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unui tânăr de 33 de ani, care s-a tăiat la antebraţul drept, după care l-a transportat la spitalul din Gura Humorului pentru investigaţii suplimentare.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.
Pompierii profesionişti şi cei voluntari au salvat casa proprietarei şi gospodăriile învecinate.
Mai nouă Mai veche