Salvare persoană în municipiul Suceava, 18 iulie 2016

Salvare persoană în municipiul Suceava, 18 iulie 2016

Salvare persoană în municipiul Suceava
18.07.2016, ora anunţării la 112 - 3:54

Pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei Suceava, au intervenit în urma unui apel primit pe numărul unic de urgenţă 112, prin care se anunţa că pe blocul turn, aflat vis-a-vis de sediul Direcţiei Silvice din municipiul Suceava, se află o tânără care are intenţia de a se arunca în gol.
Ajunşi la faţa locului, un pompier salvator s-a apropiat de adolescenta de 16 ani, s-a aşezat la o distanţă de siguranţă şi a intrat în discuţie cu aceasta. Timp de aproximativ o oră şi jumătate de la apelul pe 112, salvatorul a comunicat cu tânăra, oferindu-i din când în când câte o ţigară, pe care o lăsa la jumătatea distanţei dintre cei doi. La un moment dat, salvatorul a motivat că îi este greu să se mai ridice şi că îi este şi teamă de înălţime, chemând-o mai aproape pe tânără, pentru a-i mai oferi o ţigară. În momentul în care aceasta s-a apropiat suficient, pompierul militar a imobilizat-o, şi împreună cu alţi salvatori au coborât fata de pe bloc, în siguranţă.
După ce echipajul SMURD (din care făcea parte şi pompierul salvator, plt.maj. Robert Irimia) a evaluat-o din punct de vedere medical, tânăra adolescentă a rămas în custodia colegilor poliţişti.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.