Concursul tematic de cunoștințe „Suceava - trecut și prezent”

Biblioteca Bucovinei Suceava, sub egida Consiliului Judeţean Suceava, şi Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, organizează în data de 24 noiembrie 2018 Concursul „Suceava - trecut şi prezent”, în care sunt implicaţi elevi din clasele a VII-a şi a VIII-a din mai multe localități din întreg judeţul.

Având în vedere că în acest an Concursul se desfăşoară cu genericul „Sub cupola Centenarului Marii Uniri”, vă invităm sâmbătă, 24 noiembrie 2018, ora 10.30 să dăm mână cu mână în Hora Unirii (în care ne propunem să avem 100 de elevi, profesori, voluntari și invitați), la Şcoala Gimnazială nr. 1
Suceava, sau ora 13.00 la festivitatea de premiere a câştigătorilor, ce va avea loc la Muzeul Bucovinei - sala de conferinţe.

Program:

  • ora 10.30, Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava: Hai să dăm mână cu mână în Hora Unirii (în care ne propunem să avem 100 de elevi, profesori, voluntari și invitați)
  • ora 11.00, Muzeul Bucovinei - sala de conferinţe: proba aplicativă
  • ora 13.00, Muzeul Bucovinei - sala de conferinţe: festivitatea de premiere a câştigătorilor, inclusiv cu Marele premiu
Mai nouă Mai veche