VIDEO Incendiu violent la Vama. DN17 a fost blocat pentru alimentarea pompierilor cu apă

Incendiu în localitatea Vama
04.03.2019, ora anunțării la 112 - 18:31

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, au intervenit cu trei autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Vama.
La sosirea echipajelor, ardeau trei anexe gospodărești, înglobate într-o construcție corp comun, precum și o parte din acoperișul casei (P+M), cu pericol de propagare la întreaga locuință și la o casă învecinată.
Incendiul a fost lichidat la ora 21:55.
Au ars aproximativ 20 mp din acoperișul casei, o bucătărie de vară pe 35 mp, un garaj pe 15 mp și un adăpost de animale pe 40 mp, toate construite din lemn. A mai ars un autoturism și s-au degradat tencuieli și zugrăveli interioare de la casă, elemente de tâmplărie, învelitorile din tablă de la casă și de la anexe, aparate electrocasnice, obiecte de mobilier, materiale textile, scule electrice și altele.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul casei proprietarului și locuința învecinată.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.