VIDEO Cum arată mașina implicată în accidentul mortal din noaptea de Revelion. Șoferul fugar a condus apoi 20 de kilometri și a ascuns-o în curtea unui prieten din Șcheia



Așa arată autoturismul Peugeot 307 care a fost implicat în accidentul mortal produs în noaptea de Revelion în satul Liteni din comuna Moara.

La volan se afla Ciprian Costel Troia, de 21 de ani, din Berchișești. El l-a lovit mortal pe Gheorghe Parașteac, de 25 de ani, care sărbătorea trecerea în noul an în stradă, împreună cu mai mulți prieteni. După impact, șoferul a fugit de la locul accidentului și a parcurs un traseu de 20 de kilometri, până în Șcheia, unde a ascuns mașina în curtea lui Ion Ferar. Acolo a fost găsit după 12 ore de polițiști.

Ciprian Costel Troia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suspectul a obținut permisul de conducere la 22 noiembrie 2019, în timp ce era judecat pentru o faptă de conducere fără permis, comisă în 2016, dosarul fiind înregistrat în iulie 2019 pe rolul judecătoriei Gura Humorului.

În urma postărilor publicate pe profilul personal de Facebook care dovedesc o cunoaștere precară a limbii române, mulți suceveni s-au întrebat cum de a reușit Ciprian Costel Troia să promoveze proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului de conducere.

Mai multe informații:
Mai nouă Mai veche