„Gheorghe Flutur şi toţi acoliţii corupţi din jurul său trebuie traşi la răspundere pentru focarul de infecţie pe care l-au generat în Suceava”



Domnule Orban de ce nu cereţi demisia lui Flutur de la Suceava pentru morţii de COVID şi abuzurile de care se face vinovat?

Deputatul social-democrat botoşănean Răzvan Rotaru îi cere premierului Orban să îşi asume responsabilitatea alături de colegii liberali din Guvern pentru tragerea la răspundere a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care se face direct vinovat de izbucnirea focarului de infecţie cu coronavirus de la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou.

„În timp ce românii au fost închişi în case, iar cadrele medicale au fost lăsate să se infecteze, camarila PNL încearcă să muşamalizeze cazul revoltător al baronului PNL de Suceava, Gheorghe Flutur. Noaptea ca hoţii, Flutur se testa, prin abuz şi fals în acte, când medicilor din prima linie le era refuzată testarea. În judeţul cel mai afectat de COVID, liderul PNL Gheorghe Flutur si şefa DSP, numită politic, au măsluit documentele oficiale, care demonstrau că pe 27 martie Flutur a beneficiat de prioritate în testare şi a fost trecut drept medic. Blocarea dosarului, care de două luni zace în sertare, este încă o dovadă a modului în care liberalii îşi folosesc influenţa asupra justiţiei, în funcţie de interesele politice”, a declarat Răzvan Rotaru.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, devenit medic peste noapte ca să fie testat şi retestat, şi-a continuat nestingherit afacerile pe spinarea celor aflaţi în carantină în plină pandemie de coronavirus!

„Ciocoii vechi şi noi! La vremuri noi, tot noi! Asta e politica PNL! Familia Flutur nu a ţinut cont de nimic şi, în plină pandemie, a făcut profit pe seama sucevenilor care erau în carantină! Gheorghe Flutur nu a fost în stare să gestioneze situaţia de la Spitalul Judeţean din Suceava, care a devenit cel mai mare focar de infecţie cu COVID din România, în schimb se ocupa cu intermedierea plecării sezonierilor la cules de sparanghel. Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur de la PNL, şi toţi acoliţii corupţi din jurul său trebuie traşi la răspundere pentru focarul de infecţie pe care l-au generat în Suceava. Corupţia, nepăsarea, afacerile de partid de la Consiliul Judeţean Suceava au dus la infectarea a sute de cadre medicale de la Spitalul Judeţean, la mii de suceveni bolnavi de COVID şi la mai multe decese. Pilele, cumetriile, nepotismul, deturnarea banilor publici prin firme de partid, toate potlogăriile liberalilor care conduc judeţul Suceava trebuie investigate şi pedepsite pentru ca situaţia de aici să nu se mai repete şi în alte judeţe din ţară!”, a subliniat deputatul PSD Botoşani.
Mai nouă Mai veche