Un bărbat a fost ucis de o explozie produsă în timp ce făcea reparații prin casă


Miercuri, 29 iulie 2020, la ora 10.00, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați cu privire la faptul că reprezentanții Spitalului Municipal Rădăuți, au primit în unitatea de primiri urgențe un bărbat de 58 ani, din comuna Burla, ce se afla în stop cardiorespirator.

Bărbatul se afla la domiciliu, singur, iar vecinul său a observat că iese fum din locuință. Când a mers să vadă ce s-a întâmplat, acesta l-a găsit pe bărbat într-un dormitor al locuinței, în stare de inconștiență, iar în interior ardeau mai multe bunuri.

Imediat l-a tras pe vecinul său în altă încăpere și a stins focul. La câteva minute a sosit acasă și fiica defunctului care l-a transportat la Spitalul Muncipal Rădăuți. La unitatea de primiri urgențe a Spitalului Muncipal Rădăuți, s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, fără succes.

Victima a fost diagnosticată cu stopcardiorespirator, traumatism cranio-facial sever prin explozie, incompatibil cu viața și arsuri de gradul 3 și 4 la nivelul capului, gâtului și căilor respiratorii superioare.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit faptul că bărbatul efectua niște lucrări de reparații într-o încăpere a locuinței, folosind mai multe scule electrice. Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că, un cablu timp prelungitor și priza din acea încăpere, prezentau urme ale unei explozii, de asemenea s-au descoperit mai multe urme a unor obiecte care au ars.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză urmează a se efectua cercetări privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche