S-a cățărat pentru un selfie pe statuia lui Bogdan Vodă din Rădăuți, dar a căzut de la o înălțime de patru metri. Tânărul a ajuns la spital cu mai mult fracturi



Miercuri, 29 iulie 2020, la ora 03.26, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană a căzut de pe o statuie.

Un tânăr de 19 ani, din comuna Bosanci, s-a deplasat împreună cu trei prieteni în Sucevița, pentru a vizita zona numită „ La Palma ”.

La întoarcere către localitatea de domiciliu, în jurul orei 03.25, cele patru persoane s-au oprit în centrul municipiului Rădăuți, respectiv în parcul unde era amplasată statuia ecvestră a domnitorului Bogdan Vodă pentru a face fotografii. La un moment dat, tânărul -a urcat pe statuia menționată, la o înălțime de aproximativ 4 metri. La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat și a căzut.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care l-a preluat pe numitul Davidel Cristian și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-a stabilit următorul diagnostic „fractură pumn, traumatism facial”.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă ”.
Mai nouă Mai veche