Botoșănean care a făcut ravagii pe o terasă din Vama, reținut în arestul IPJ Suceava


Duminică, 9 august .2020, la ora 19:17, lucrătorii Poliției Câmpulung Moldovenesc și ai Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe terasa localului Rodisor Vama, mai multe persoane au fost implicate într-o altercație fizică.

Cu ocazia deplasării la fața locului s-a stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, în sensul că au fost identificați numiții Macoviciuc Claudiu-Andrei, de 18 ani și Huțuțui Ștefan, de 24 ani, ambii domiciliați în com. Hudești, jud. Botoșani, gestionara barului SC Rodisor SRL Vama, Badale Rodica.

În urma verificărilor a rezultat faptul că numiții Claudiu Andrei Macoviciuc, de 18 ani, și Ștefan Huțuțui, de 24 de ani, din comuna Hudești, județul Botoșani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-au lovit pe doi localnici de 28 de ani și 33 de ani.

De asemenea, din verificări s-a mai stabilit fapul că suspecții au distrus mai multe piese de mobilier de pe terasa.

Totodată suspectul de 18 ani a lovit-o cu o halbă în zona capului pe o tânără de 18 ani din Vama, cauzându-i acesteia leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat, s-a constatat ca autor al faptelor este tânărul de 18 ani, față de care la s-a dispus continuarea urmaririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,tulburarea ordinii și liniștii publice”, ,,distrugere” și ,,lovirea sau alte violențe”.

Totodată, prin ordonanța din 10 august 2020 s-a dispus reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, în intervalul 10.08.2020, ora 00,10– 11.08.2020, ora 00,10, cel în cauză fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava.

Suspectul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche