Un bărbat a murit după ce s-a îmbătat, a încurcat sticlele și a băut antigelSâmbătă, 15 august 2020, la ora 02.05, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la Spitalul Municipal Fălticeni a fost adus numitul Vasile N., în vârstă de 60 ani, domiciliat Vadu Moldovei, fiind suspect că ar fi băut antigel, acesta fiind în stare de ebrietate.

Din discuțiile purtate cu asistenta de serviciu, acesta a fost adus cu ambulanța în jurul orelor 01.40 fiind în stare de ebrietate dar conștient și a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

Din cercetările efectuate în cauza nu s-a constatat că ar fi fost comisă vreo faptă cu caracter contravențional sau penal.

Duminică, polițiștii au fost sesizați despre faptul bărbatul a decedat în timp ce se afla internat în Spitalul Județean Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă” care va fi soluționat procedural de lucrători din cadrul Postului de Poliție Vadu Moldovei.

De asemenea s-a dispus prin ordonanță efectuarea autopsiei cadavrului care se află depus la morga Spitalului Județean Suceava.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.