Un tânăr cu permisul reținut s-a izbit cu mașina într-un copac, la Plaiu Șarului


Miercuri, 19 august 2020, la ora 7.30, echipajul de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 15 Vatra Dornei în timp ce efectua serviciul de patrulare pe DJ 174 pe raza comunei Șaru Dornei, a fost sesizat cu privire la faptul că pe raza satului Plaiu Șarului, a avut loc un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

A fost identificat autoturismul marca Honda care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare și care era în afara părții carosabile prezentând avarii.

La circa 500 de metri a fost identificat Antonio L., de 21 de ani, din comuna Panaci, care avea asupra sa plăcuțele cu numărul de înmatriculare și documentele autoturismului implicat în accident. Cel în cauză a declarat că în timp se deplasa din direcția Panaci către Vatra Dornei, pe DJ 174 a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă pe sensul opus de mers și lovind un gard și apoi un copac.

S-a stabilit că susnumitul are dovada înlocuitoare a permisului expirată din data de 18.08.2020, fiind cercetat pentru comiterea unei infracțiuni la regimul rutier, având și o ordonanță de prelungire a dreptului de a conduce cu 30 de zile din data de 12.08.2020, dar cu care nu s-a prezentat la Serviciul Rutier Suceava pentru operare în baza de date, drept pentru care cu ocazia interogării acestora, figurează cu permis reținut.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul de către o persoană având permis de conducere suspendat”.
Mai nouă Mai veche