Un tânăr s-a izbit cu mașina într-un șanț și a fugit de la locul accidentului. Un pasager de 16 ani a ajuns cu fractură de claviculă la spital


Sâmbătă, 15 august 2020, la ora 22.30, Vasile D., de 19 ani, din satul Gulia, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, pe DJ 208S, pe direcția Dolhasca spre Probota, pe raza localității Dolhasca, din cauza neatenției, a pierdut controlul asupra direcție de mers și a intrat în șanțul de pe partea dreaptă având în vedere direcția de deplasare, după care a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui minor de 16 ani, din Dolhasca, care se afla pasager pe bancheta din spate a autoturismului și care nu a anunțat evenimentul rutier în care a fost implicat prezentându-se singur la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticat cu „fractură claviculă stânga”.

Șoferul a fost identificat duminică, la ora 15.30, la domiciliul său, pe raza localității Gulia, de un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Dolhasca, fiind condus la sediul poliție Dolhasca unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal Fălticeni.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face numitul șoferul și care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului”.
Mai nouă Mai veche