VIDEO Mirela Adomnicăi despre mandatul lui Flutur: „Management defectuos, ineficient și arogant”

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, a susținut, marți, prima conferință de presă după nominalizare. Adomnicăi l-a criticat pe liberalul Gheorghe Flutur, despre care a afirmat că ar fi avut un „management defectuos, ineficient și arogant” și a spus că dacă va câștiga alegerile se va axa pe dezvoltarea infrastructurii județului.

„Aceasta este consecința a ceea ce s-a întâmplat în ultimii patru ani în județul Suceava. Pentru că vorbim de un management defectuos, ineficient și arogant, iar cine este vinovat pentru această situație trebuie să plătească. Am convingerea că în continuare vom avea puterea să vedem adevărul, vom putea să identificăm vinovații și să-i sancționăm, cel puțin prin vot, dacă nu și printr-un alt mod în care instituțiile competente o vor face”, a spus Mirela Adomnicăi.

Mirela Adomnicăi a declarat că în urma a numeroase întâlniri pe care le-a avut cu cetățenii din județ i s-a confirmat faptul că la conducerea administrației județene „lucrurile bat pasul pe loc”.

Totodată, conform candidatului PSD, sucevenii consideră că județul se îndreaptă într-o direcție greșită.

„Credința lor este că acest județ se îndreaptă într-o direcție greșită. Pentru că din județul Suceava ne pleacă investitorii, pentru că în județul Suceava nu îndrăznesc să mai vină turiști”, a arătat candidatul PSD.

Mai nouă Mai veche