Cei patru suceveni prinși cu 10 kilograme de droguri la festivalul Neversea, condamnați definitiv la închisoare


Vineri, 18 septembrie 2020, la Poliția Orașului Siret s-au primit spre executare Mandatele de Executare a Pedepsei Închisorii emise de Tribunalul Cluj – Secția Executări Penale, privind pe numiții Moroșan Beniamin (doi ani și șase luni), Moroșan Daniele (doi ani și doua luni), Pînzariu Alexandru-Costel (un an și zece luni) din orașul Siret și Cantoreanu Cosmin (un an și zece luni) din comuna Grămești, toți condamnați la închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de „trafic de droguri de risc”, ”deținere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu”.

În baza mandatelor primite, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Siret - Formațiunea Investigații Criminale și Secția 13 Poliția Rurală Bălcăuți, s-au deplasat la domiciliile persoanelor în cauză, unde au procedat la identificarea lor.

În cauză, li s-a adus la cunoștință despre conținutul mandatelor de executare a pedepselor închisorii și au fost reținuți.

La nivelul subunități de poliție au fost constituite trei escorte care au fost instruite cu privire la modul de deplasare și depunere a persoanelor condamnate la Penitenciarul Botoșani pentru executarea pedepsei închisorii.
Mai nouă Mai veche