Fetiță de doi ani care a ieșit alergând în stradă, lovită de o mașină, la Vuliva

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, la ora 18.40, Andreia Paula P., de 19 ani, din comuna Frătăuții Noi, conducea autoturismul marca BMW înmatriculat în Marea Britanie, pe DC 49 C din comuna Frătăuții Noi, localitatea Vuliva, având direcția de deplasare dinspre centrul localității Vuliva către comuna Bilca.

Ajunsă în dreptul unei locuințe, tânăra a fost surprinsă de apariția bruscă pe partea carosabilă a unei fetițe de 2 ani, localnică, care s-a angajat în traversarea în fugă a drumului comunal, situație în care autoturismul a acroșat-o cu partea din dreapta față.

În urma impactului, minora a suferit leziuni ușoare, motiv pentru care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu: „traumatism cranio-cerebral cu excoriații faciale”, fiind ulterior transferată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche