Un copil și doi adulți răniți într-un accident rutier, la Fălticeni, după ce un tânăr nu a acordat prioritate de trecere

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, la ora 16:20, Vasile V., de 19 ani, din comuna Baia, a condus autoturismul marca VW pe DJ 209H, din direcția Fălticeni către Baia, iar la intersecția cu DN 2E, în afara localității Baia, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca VW Golf condus de Ionuț A., care circula regulamentar pe DN 2E, pe dircția Cornu Luncii - Spătărești, intrând în coliziune cu acesta. După impact, autoturismul WV Golf a fost proiectat în autoturismul condus de Ioan G., de 50 ani, din comuna Rădășeni, care era oprit pe DJ 209 H, pe sensul de mers Baia - Fălticeni, pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane din autoturismul WV Golf. Șoferul a care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul de „contuzie cervicală, plagă excoriată pumn stâng, echimoză presternală și abdomen inferior (4-5 zile de îngrijiri medicale)”. Tânărul nu a rămas internat. O tânără de 30 ani, din comuna Somova, județul Tulcea, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul de „plagă index drept, contuzie pumn drept, plagă excoriată presternală (4-5 zile de îngrijiri medicale), fără să rămână internată. Un copil de patru ani, din comuna Somova, județul Tulcea, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul de „excoriație braț drept”, necesitând una-două zile de îngrijiri medicale, fără să rămână internat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche