FOTO VIDEO Accident rutier în intersecția de la Primăria Suceava! Două mașini s-au ciocnit violent, o femeie și un bebeluș au fost răniți

Accident rutier, miercuri seară, în fața Primăriei municipiului Suceava. Două mașini s-au ciocnit violent și au ajuns pe trotuarul dinspre parc. 

Accidentul a fost provocat de un tânăr care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. 

Miercuri, la ora 21.25, Sorin P., de 29 ani, din Fălticeni, a condus autoturismul marca VW Polo pe bulevardul 1 Mai din Suceava, din direcția Centru spre Obcini, iar la intersecția semaforizată cu strada Universității nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, intrând în coliziune cu autoturismul marca VW Polo, care era condus de către Ionuț N., de 34 ani, din Suceava, și care efectua manevra de viraj stânga, dinspre ISU Suceava către Obcini.

În urma accidentului, o femeie de 34 ani și o fetiță de 2 ani, pasagere în autoturismul care circula regulmentar, au suferit leziuni ușoare.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

  

Mai nouă Mai veche