FOTO Accident rutier, marți dimineață, pe strada Traian Vuia. O persoană a fost transportată la spital

Marți, 1 septembrie 2020, la ora 09.55, Dumitru P., de 62 de ani, din comuna Ostra, în timp ce se deplasa cu autoutilitara marca Mercedes-Benz pe strada Traian Vuia, banda a doua de II de circulație, direcția de mers Calea Unirii – strada Cernăuți, a fost surprins de manevra de viraj la stânga a lui Ion R., de 73 de ani, din comuna Cornu Luncii, conducătorul al autoturismului marca Peugeot, care nu i-a acordat prioritate de trecere și a încercat să iasă din parcarea Comservise, pentru a intra pe strada Traian Vuia înspre Calea Unirii.

În urma impactului, Ion R. a suferit leziuni ușoare, fiind preluat și transportat de către un echipaj de ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde a fost diagnosticat cu „contuzionat prin accident rutier, T.C.C, contuzie umăr stâng”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, iar ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.





Mai nouă Mai veche