FOTO VIDEO Accident la intrare pe pasarela CFR din cartierul Ițcani al municipiului Suceava. O femeie a fost rănită

Luni, 14 septembrie 2020, la ora 17.25, Marius S., de 20 ani, din Mitocu Dragomirnei, a condus autoturismul VW Passat pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, iar când a ajuns la intersecția cu strada Grigore Alexandru Ghica, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu autoturismul VW Passat care circula din sens opus, fiind condus de Avram C., de 67  de ani, din Suceava.

În urma impactului o femeie de 44 de ani, din Mitocu Dragomirnei, pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații medicale, fiind diagnosticată cu „entorsă antebraț stâng”.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 și le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.









Mai nouă Mai veche