Cum s-a produs accidentul în care a murit interpreta Daniela Cușnir. Șoferul, coleg de formație, a spus că ar fi adormit la volan



Luni, 14 septembrie 2020, la ora 7:05, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe DJ 209 D, în interiorul localității Dărmănești, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei persoane și vătămarea corporală a altei persoane.

S-a constatat că Vlăduț Barbir, de 19 ani, din Măriței, comuna Dărmănești, a condus autoturismul marca Audi pe DJ 209 D, în interiorul localității Dărmănești, având direcția de deplasare spre Măriței. În dreptul unui imobilul a pierdut controlul asupra direcției de mers, șoferul declarând că a adormit, a acroșat ușor autoturismul marca BMW care era parcat pe un podeț, a rulat în șanțul din partea dreapta, după care a intrat frontal într-un podeț din beton și în autoturismul marca Ford care era parcat pe un alt podeț.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerei din autoturism, Daniela Cușnir, de 24 ani, din satul Călinești, comuna Dărmănești, cadavrul fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei. De asemenea a rezultat și vătămarea corporală a șoferului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, cu ambulanța, unde în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzionat prin accident rutier, contuzie coloana lombară”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și de „vătămare corporală din culpă”.







Mai nouă Mai veche