Mamă bătută de fiul ei, la Zamostea. Polițiștii au emis un ordin de față de agresor și îl anchetează penal pentru infracțiunea de violență în familie

Vineri, 23 octombrie 2020, la ora 19.45, lucrătorii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin 112, de către o femeie din comuna Zamostea, despre faptul că, în jurul orei 17.00, fiul său, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o.

Polițiștii au constatat că în jurul orei 17.00, persoana vătămată în timp ce se afla în imobilul său, împreună cu soţul ei, la un moment dat a venit fiul acestora, în stare de ebrietate, şi fără motiv a început să le adreseze cuvinte şi expresii jignitoare.

Ulterior a împins-o pe mama sa, aceasta dezechilibrându-se şi căzând pe spate, lovindu-se de uşa de la intrare şi de trepte.

Persoana vătămată a suferit leziuni la nivelul membrelor superioare, iar în urma intervenției echipajului de ambulanța care a ajuns la fața locului şi după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale, aceasta a refuzat să fie transportată la o unitate spitalicească

Datorită faptului că pe numele agresorului a mai fost emis un ordin de protecţie provizoriu în anul 2019, persoana vătămată a dorit să se efectueze cercetări penale împotriva fiului său, pentru infracţiunea de „violență în familie”, iar în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a impus emiterea unui nou ordin de protecţie provizoriu.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
Mai nouă Mai veche