Un biciclist beat, grav rănit după ce s-a izbit într-o mașină, la Berchișești. Bărbatul a fost internat la Spitalul Județean Suceava

Vineri, 23 octombrie 2020, la ora 08.30, Eugheniu P., de 65 de de ani, din comuna Capu Câmpului, în timp ce conducea imprudent bicicleta și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, pe DN 2E, în afara localității Berchișești, nu s-a asigurat virajul la stânga peste marcajul simplu continuu și a intrat în coliziune cu auto marca Suzuky condus de către Andrei B., de 26 de ani, din comuna Moara.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, cu diagnosticul de „T.C.C, sindrom confuzional, contuzie toracică”. A rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Biciclistul nu a putut fi testat datorită stării de sănătate și i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiune de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche