Țigări de contrabandă, insecticid, cosmetice și haine fără documente, găsite într-un microbuz tras pe dreapta de polițiștii de frontieră, la Siret

Vineri, 23 octombrie, pe timpul unor misiuni de supraveghere şi control, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au oprit în trafic pentru control pe raza localităţii Siret un microbuz marca Mercedes-Benz, cu numere de înmatriculare specifice Ucrainei.

Autovehiculul era condus de către un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, iar pe bancheta din spate a fost observat un colet cu țigări. Microbuzul a fost condus la sediul sectorului, iar în urma inventarierii coletului a rezultat cantitatea de 610 pachete țigări de proveniență Duty Free în valoare de 7.100 lei.

De asemenea, au mai fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării diverse bunuri, precum articole îmbrăcăminte, produse de îngrijire personală și recipiente cu insecticid, în valoare totală de 102.732 lei, bunuri asupra cărora persona în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Mijlocul de transport, în valoare de 35.000 lei, a fost reținut pentru continuarea verificărilor, iar față de persoana în cauză se efectuează cercetări la finalizare urmând a fi luate masurile legale.
Mai nouă Mai veche