Renato Tronciu, directorul Colegiului național „Mihai Eminescu”, testat pozitiv la Covid-19, a murit după 25 de zile de spitalizare

Renato Tronciu, directorul celui mai mare colegiu din judeţul Suceava, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, în vârstă de 54 de ani, a murit după ce fusese depistat pozitiv la testul COVID. El avea şi boli asociate, iar decesul a venit după 25 de zile de spitalizare.

Renato Tronciu, directorul celui mai mare colegiu din judeţul Suceava, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, în vârstă de 54 de ani, a murit după ce fusese depistat pozitiv la testul COVID.

Renato Tronciu, care avea şi boli asociate, a murit în Spitalul Judeţean Suceava, unde fusese internat pe 15 septembrie. În urma testărilor, alţi şapte profesori de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” au fost depistaţi pozitiv la testul COVID la începutul noului an şcolar, printre care şi soţia lui Renato Tronciu.

La Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” sunt 1.600 de elevi, iar de la începutul anului şcolar, din cauza cazurilor de COVID înregistrate în rândul profesorilor, se învaţă după „scenariul roşu”.
Mai nouă Mai veche