VIDEO Ludovic Orban: Vizita la Suceava e garanţia unui parteneriat cu autorităţile locale şi un angajament pentru alocare de resurse

Premierul Ludovic Orban a promis, vineri, la Suceava, alocarea de resurse necesare pentru dezvoltare, catalogând vizita sa ca fiind ''garanţia unui parteneriat'' cu autorităţile locale şi judeţene.

„Prezenţa mea la depunerea jurământului de către preşedintele Consiliului Judeţean, George Flutur, şi primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, reprezintă o garanţie a unui parteneriat între guvern şi autorităţile locale alese din din Suceava, pentru susţinerea proiectelor importante de dezvoltare ale judeţului şi municipiului Suceava. Sunt aici pentru a transmite un angajament ferm de deschidere la dialog, de cooperare, de alocare de resurse pentru susţinerea acestor programe de care are nevoie Suceava'', a spus Orban.

Premierul Orban a subliniat că va susţine programele care ţin de infrastructura de transport, exemplificând cu Autostrada A7 Bucureşti-Siret, care asigură şi conexiunea cu A8 Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, precum şi Drumul Nordului, drumul expres Suceava-Bistriţa Năsăud-Baia Mare-graniţa de Vest, ce va îmbunătăţi conectivitatea judeţului Suceava cu infrastructura de transport europeană.

Totodată, premierul a spus că va susţine dezvoltarea infrastructurii pentru reţele de gaze naturale. Ludovic Orban a fost prezent la Suceava la depunerea jurământului noilor aleşi judeţeni a preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.