Aniversare cu 40 de invitați, la o cabană din Pojorâta, întreruptă de polițiști. Sărbătoritul a primit „cadou” o amendă de trei mii de lei

Duminică, 8 noiembrie 2020, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară dispuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS – Cov 2 pe raza comunelor Sadova, Pojorâta și Fundu Moldovei.

Cu ocazia verificărilor au fost identificate la Pojorâta, pe drumul forestier Valea Șurii, într-o locație cu destinația spații de cazare aparținând unei persoane fizice, aproximativ 30-40 de persoane care participau la o petrecere aniversară atât în interiorul cât și în exteriorul locației, solicitându-se întreruperea evenimentului. 

Persoanele prezente au părăsit locația, polițiștii rămânând la fața locului până la plecarea participanților.

Cu ocazia intervenției a fost identificat organizatorul petrecerii, Andrei L., care a relatat faptul că își sărbătorește ziua de naștere și a închiriat locația pentru o petrecere privată restrânsă, fără a avea încheiat un contract cu proprietarul acesteia.

Tânărul care tocmai a împlinit 26 de ani a fost sancționat contravențional conform art. 66 lit. d) din Legea nr. 55/2020, cu amendă în valoare de 3.000 lei.
Mai nouă Mai veche