Două surori minore din Pătrăuți au încercat să fure trei perechi de blugi din magazinul China Shop din Suceava. Una a îmbrăcat două perechi de pantaloni în cabina de probă, cealaltă a ascuns marfa într-un rucsac

Miercuri, 4 noiembrie 2020, la 12.35, administratorul magazinului China Shop de pe strada Calea Unirii a sesizat faptul că două persoane de sex feminin au încercat să sustragă trei perechi de blugi prin tăierea sistemului de siguranță.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că la două persoane de sex feminin au intrat în incinta magazinului China Shop situat pe strada Calea Unirii. La un moment dat, au intrat în cabina de probă cu trei perechi de blugi, de culoare negru și albastru, pentru a le proba. Acolo, au tăiat elementele de siguranță ale obiectelor de îmbrăcăminte și una dintre fete a îmbrăcat două perechi pe dânsa, iar cealaltă a băgat o pereche într-un ghiozdan pe care-l avea în spate. 

Persoanele au fost identificate ca fiind C. B., de 13 ani, și  N. M. B, de 14 ani, ambele din comuna Pătrăuți. Prejudiciul creat este în valoare de 195 lei care a fost recuperat în totalitate, iar persoana vătămată nu se constituie parte civilă în procesul penal. 

În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.
Mai nouă Mai veche