Gheorghe Filipciuc, cetățean de onoare post-mortem al municipiului Suceava. Propunerea îi aparține primarului Ion Lungu: „Am avut o relație specială cu domnul Filipciuc!”

Omul de afaceri Gheorghe Filipciuc ar putea fi declarat post-mortem cetățean de onoare al municipiului Suceava, la propunerea primarului Ion Lungu.

Unul dintre cei mai importanți antreprenori din sectorul HoReCa din municipiul Suceava, Gheorghe Filipciuc, a murit marți dimineață, în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava, acolo unde a fost internat cu Covid-19 și alte afecțiuni preexistente asociate.

Primarul Ion Lungu a transmis un mesaj de condoleanțe și a anunțat că va propune Consiliului Local conferirea titlului de cetățean de onoare post-mortem pentru Gheorghe Filipciuc „pentru promovarea orașului nostru în ochii celor care ne-au vizitat”.

„Municipiul Suceava a mai pierdut un om de valoare! A fost un om respectat de comunitate, recunoscut pentru eleganța locațiilor, dar și pentru calitatea serviciilor oferite clienților și amabilitatea de care dădea dovadă.
Am avut o relație specială cu domnul Filipciuc, multe delegații ale primăriei au fost primite cu ospitalitate în locațiile amintite.
Aveam și pasiuni comune: fotbalul (a sprijinit fotbalul local), folclorul, dansul popular, tradițiile și obiceiurile de iarnă.
Pentru promovarea orașului nostru în ochii celor care ne-au vizitat, voi propune să fie făcut Cetățean de Onoare post-mortem, în ședința de consiliu local din această lună.
Sincere Condoleanțe familiei!
Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în lumea drepților!”, a transmis primarul Ion Lungu.

Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche