Un bărbat în stare avansată de ebrietate s-a izbit cu mașina într-un podeț, apoi a plecat pe jos spre casă, dar a fost găsit căzut pe carosabil, între Drăgoiești și Vornicenii Mari

Luni, 9 noiembrie 2020, la ora 17.20, în timpul executării serviciului de patrulare lucrătorii Secției de Poliție Rurală 9 Șcheia au identificat o persoană de sex masculin căzută pe DC 25, la intrare în localitatea Drăgoiești dinspre Vornicenii Mari.

Având în vedere că persoana căzută pe asfalt prezenta mici excoriații la nivelul feței și a mâinii stângi, a fost solicitată intervenția unei ambulanțe.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana căzută pe asfalt se numește Dumitru D., în vârstă de 65 de ani, din comuna Drăgoiești.

Tot în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în jurul orelor 15.15, bărbatul a fost implicat într-un accident rutier pe raza localității Vornicenii Mari. Bărbatul a condus un autoturism Volkswagen pe DC 25, pe direcția de mers Drăgoiești - Suceava, iar la ieșire din localitatea Vornicenii Mari a pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând un podeț din beton de pe partea dreaptă a sensului său de mers, după care s-a deplasat pe jos către casă, dar a căzut pe asfalt. La momentul producerii accidentului, șoferul era singur în autoturism.

Bărbatul a refuzat deplasarea cu ambulanța la o unitate sanitară pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Având în vedere că acesta se afla în vădită stare de ebrietate și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este deținător al permisului de conducere categoria B emis la 16 noiembrie 2010, care a fost însă reținut, fiindu-i eliberată dovadă de circulație fără drept de circulație.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche