Minor din Ostra cercetat penal pentru trei infracțiuni după ce s-a răsturnat cu ATV-ul la Broșteni

Duminică, 15 noiembrie 2020, la ora 12:33, lucrătorii Poliției orașului Broșteni au fost sesizați prin 112 că pe strada Bistriței din localitate, în zona Primăriei, se află un minor căzut de pe ATV și acuză dureri.

La fața locului, pe acostamentul din partea dreaptă a străzii Bistriței a sensului de mers spre intersecția cu strada Neagra, a fost identificat un minor care era în poziție culcat și acuza dureri la nivelul brațului stâng, iar lângă acesta un grup de persoane împreună cu apelantul, și un ATV la câțiva metri distanță ce prezenta avarii la nivelul pivotului de la roata dreapta față. 

În urma verificărilor efectuate la fața locului rezultă că este vorba despre un minor de 16 ani, din comuna Ostra, care a plecat din localitatea de domiciliu conducând un ATV neînregistrat ce aparține părinților acestuia, iar când a ajuns în orașul Broșteni a pierdut controlul acestuia și a căzut pe strada Bistriței unde s-a lovit la antebrațul stâng. La fața locului a intervenit și un echipaj al ambulanței care a transportat minorul la UPU Vatra Dornei.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „Conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „Vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche