Un motociclist băut s-a izbit într-un podeț, la Mălini. Bărbatul este cercetat penal pentru că nu avea pemis de conducere

Duminică, 15 noiembrie 2020, la ora 14.40, Constantin B., de 42 de ani, din Stulpicani, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 209A, în localitatea Pîraie, din direcția Mălini către Slatina, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers, lovind un podeț.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale. 

Motociclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Din verificările efectuate în baza de date rezultă că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și asupra lui nu a fost găsite nici un document (CI, certificat de înmatriculare, ITP, asigurare)

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de: „vătămare corporală din culpă ” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche