FOTO VIDEO Primele imagini din secția ATI Piatra Neamț unde zece persoane au murit într-un incendiu

Primele imagini care arată ce a rămas în urma incendiului ce a izbucnit sâmbătă după-amiază în secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț sunt tulburătoare.

Zece pacienți au decedat și șapte persoane, inclusiv un medic, sunt în stare gravă în cea mai mare tragedie de acest fel după incendiul din clublul Colectiv de acum cinci ani.

„În urma celor mai recente informaţii, vă comunicăm că zece pacienţi internaţi în secţia ATI afectată de incendiu au decedat. Dintre aceştia, doi pacienţi intubaţi la ATI, în timpul incendiului, şi care se aflau, ulterior, în UPU pentru transferul la Iaşi. Medicul de pe secţie care a intervenit pentru salvarea vieţii pacienţilor are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi primeşte îngrijri, starea acestuia fiind stabilă la acest moment, însă va fi transferat în secţiile speciale din ţară. Alte trei cadre medicale - un medic şi două asistente - care au suferit răni în urma intervenţiei de a salva pacienţii din secţia ATI primesc îngrijiri”, a transmis Spitalul Județean Neamț.

Flăcările au izbucnit într-un salon ATI de la etajul al doilea, iar ulterior s-au extins într-un alt salon ATI alăturat. 



Televiziunea locală Exploziv TV a publicat fotografiile cutremurătoare, care arată dimensiunea dramei:
Mai nouă Mai veche