Tânără bătută cu pumnii de tatăl ei, la Berchișești. Polițiștii l-au evacuat pe agresor din locuință și au emis ordin de protecție pentru o perioadă de cinci zile

Duminică, 8 noiembrie 2020, la ora 02.35, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de o tânără de 22 ani, din Berchișești, despre faptul că a fost agresată.

Tânăra a fost găsită la domiciliul său, împreună cu tatăl în vârstă de 45 ani și concubina bărbatului. 

Persoana vătămată a reclamat faptul că pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, tatăl său a încercat să își lovească concubina, moment în care tânăra a intervenit, aceasta fiind lovită cu pumnii și palmele peste corp de către tatăl său.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței ocazie cu care i-au fost acordate tinerei îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu „politraumatism prin lovire”.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului ocazie cu care față de bărbat s-a emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, începând cu 8 noiembrie 2020, prin care s-a dispus părăsirea temporară a locuinței și păstrarea unei distanțe minime de 500 de metri față de victimă. Cel în cauză s-a conformat, părăsind locuința și afirmând faptul că va locui la domiciliul mamei sale de pe raza aceleiași localități.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,violență în familie”.
Mai nouă Mai veche