Un bărbat a murit pe terasa unui restaurant din Fălticeni

Joi, 12 noiembrie 2020, la ora 15:20, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată telefonic de către Ambulanţa Fălticeni cu privire la faptul că pe strada Liliacului a decedat un bărbat.

Din cercetările efectuate a rezultat că în jurul orei 14:00, pe terasa restaurantului „La Boieru”, Aurel Paoli, de 71 ani, s-a aşezat la o masă şi a comandat de mâncare, fiind client obişnuit al acestui restaurant.  La scurt timp după ce a comandat, bărbatului i s-a făcut rău, căzând de la masă, cu faţa în jos, pe terasa restaurantului. 

Personalul restaurantului a solicitat intervenţia ambulanţei la faţa locului, echipajul medical găsindu-l pe acesta în stop cardio-respirator, procedând la efectuarea manevrelor de resuscitare, fără succes, fiind declarat decesul acestuia, la ora 15:02.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana decedată suferea de afecțiuni ale inimii, urmând tratament medical.

Nu există suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Mun. Fălticeni, iar în funcție de rezultatul necropsiei se va dispune procedural.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche