Cu ochii plini de cioburi, Daniel Bodnar a plecat la Cluj pentru a primi tratament, după ce a așteptat aproape două ore la UPU Suceava

Cu ochii plini de cioburi după ce a fost atacat de angajații unui gater din Mălini, în timp ce urmărea un transport suspect de bușteni, Daniel Bodnar s-a prezentat la Spitalul Județean Suceava pentru îngrjiri medicale, dar după aproape două ore de așteptare în UPU a plecat spre un spital din Cluj.

Daniel Bodnar a fost atacat, miercuri seară, după ce a urmărit un transport suspect de bușteni până în poarta unui gater din Mălini. Acolo mai multe persoane au aruncat cu pietre și bolovani spre mașina tânărului. 

O piatră a spart geamul portierei și l-a lovit în cap. Cioburile sărite de la geam l-au rănit în zona ochilor, pe față și pe mâini. Alte pietre i-au spart parbrizul și au provocat alte distrugeri la microbuzul cu care se deplasa.

Tânărul a plecat de la Mălini spre spital, pentru a primi îngrjiri medicale. Pe drum s-a întâlnit cu un echipaj de poliție care l-a oprit pentru a-i solicita cartea de identitate.
 


În cele din urmă, Daniel Bodnar a primit primele îngrjiri medicale la Fălticeni, după care a fost îndrumat spre Suceava. Tânărul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava în jurul orei 21.25. După aproape două ore de așteptare în Urgențe, Daniel Bodnar a plecat, la ora 23.10, spre un spital din Cluj.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că pot să văd chiar dacă ochii mei au fost plini de cioburi de sticlă. Este o minune faptul că pot să mai văd! Am așteptat până acum la Spitalul Județean de Urgențe la Suceava, dar încă nu am reușit să fiu văzut de vreun medic. Am decis să plec spre Cluj împreună cu Dani pentru a beneficia de investigațiile medicale necesare!”, a spus miercuri seară Daniel Bodnar.

Joi dimineață, tânărul a anunțat că a primit la Cluj îngrjirile medicale de care avea nevoie.

„Am fost la spital, am fost tratat extraordinar de bine și mulțumesc pe aceată cale medicilor, iar acum merg să mă odihnesc!”, a spus Daniel Bodnar.


Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche