Femeie lovită de un utilaj de deszăpezire pe trecerea de pietoni, marți seară, la Fălticeni

O tânără a fost lovită de un utilaj de deszăpezire, marți seară, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, la Fălticeni, la intersecția străzilor Unirii și 13 Decembrie. 

Marți, 8 decembrie 2020, la ora 17:00, Sorin R., de 55 de ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoutilitara marca MAN, pe strada 13 Decembrie din municipiul Fălticeni, din direcția Roman către Suceava, a acroșat pe Vasilica S., de 33 de ani, localnică, care traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni semnalizată prin indicatoare și marcaje.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul de ,,entorsă gleznă dreapta”, nu a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea și victima a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l și i s-a recoltat o mostră de sânge.
Mai nouă Mai veche