VIDEO Daniel Bodnar către prefectul județului Suceava: „Să vă fie rușine! Dacă nu am 100% apeluri confirmate ar trebui să vă dați demisia pentru că ați dezinformat presa și oamenii”

Daniel Bodnar a transmis un mesaj dur prefectului județului Suceava, Alexandru Moldovan, după ce acesta a trimis un comunicat de presă în care a dezinformat prin prezentarea unor date incomplete, încercând să creeze falsa impresie că cele mai multe dintre apelurile activiștilor de mediu nu ar fi fost confirmate.

Daniel Bodnar a afirmat că toate apelurile pe care le-a făcut au fost urmate confiscarea unor cantități de lemn sau de aplicarea unor sancțiuni de către Garda Forestieră sau ISCTR.

„Pentru prefectul județului, Alexandru Moldovan: Să vă fie rușine! Trebuia să centralizați toate sesizările mele și ale băieților și după să dați în presă statistica aia ticăloasă. Domnule prefect, dacă eu nu am 100% apeluri confirmate la 112 eu mă retrag din tot. Dacă nu, dumneavoastră ar trebui să vă dați demisa că ați dezinformat și presa, și oamenii simpli. Este rușinos, prefectul județului să dezinformeze în ultimul hal. Spuneți domnule că sunt sute de metri cubi cofiscați, sunt amenzi de sute de mii de lei date de Garda Forestieră. Voi publica bilanțul activității noastre. Ce am reușit noi, niște oameni simpli, nu au reușit autoritățile în acest timp. Este frustrant și este josnic acest mod al autorităților de a se scoate tot timpul din orice încurcătură”, a spus Daniel Bodnar.

Daniel Bodnar l-a somat pe prefectul Alexandru Moldovan să centralizeze și să facă publice toate rezultatele verificărilor efectuate de instituțiilor publice ca urmare a apelurilor făcute de activistul de mediu la 112.

„Îl rog pe Alexandru Moldovan, prefectul județului Suceava, să centralizeze toate datele și după aceea să dea în presă comunicate și să facă el statistici”, a spus Daniel Bodnar.


Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche