VIDEO Femeie atacată de patru câini Rottweiler pe o stradă din Ițcani. Victima a ajuns în stare gravă la spital

O femeie în vârstă de 64 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava după ce a fost atacată de patru câini Rottweiler pe o stradă din cartierul Ițcani al municipiului Suceava.

Atacul s-a produs miercuri în jurul orei 14.30, pe strada Decebal din cartierul Ițcani al municipiului Suceava. Imagini filmate de un martor au fost difuzate de Televiziunea Intermedia Suceava.

În imagini se poate observa cum patru câini de talie mare, rasa Rottweiler, o atacă pe femeie și o mușcă în repetare rânduri în mai multe zone ale corpului.

Alte trei persoane care au observat atacul intervin și reușesc să îndepărteze animalele.

Femeia a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Conform medicilor, victima a ajuns la UPU cu tensiune scăzută și a pierdut cantități mari de sânge. Victima prezintă plăgi mușcate pe membrele superioare și inferioare.

Martorii susțin că cei patru câini aparțin unei persoane care locuiește pe strada Decebal din cartierul Ițcani și că în ultimele luni au făcut numeroase sesizări către autorități cu privire la pericolul pe care îl reprezintă.

Mai nouă Mai veche