Accident la Cumpărătura provocat de un șofer începător din Fălticeni care circula cu viteză în localitate. Un bărbat a fost rănit și a ajuns la Spitalul Județean Suceava

La 8 ianuarie 2021, ora 20.30, Sebastian C., de 19 ani, din Fălticeni, a condus autoturismul marca Opel Astra pe DN 2 în interiorul localităţii Cumpărătura, comuna Bosanci, având direcţia de deplasare Fălticeni-Suceava. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, după care a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Citroen Jumper, care circula din sens opus şi era condus de un bărbat de 38 de ani, din Fălticeni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoutilitarei marca Citroen Jumper, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, cu unde în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzie hemitorace stâng”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche