Cappadocia și Coasta Lycia, destinații noi de vacanță cu zbor din Suceava, începând din martie

Agenția de turism Campion Tour din Suceava propune două noi destinații de vacanță cu zbor din Suceava. Este vorba de două circuite, Cappadocia și Coasta Lycia, ambele destinații situate în Turcia.

Circuitele vor fi operate săptămânal în perioada 12 martie 2021 – 25.06.2021 și 03 septembrie 2021 – 26 noiembrie 2021, în fiecare zi de vineri, cu compania aeriană Freebird Airlines din Turcia, iar aeronavele folosite vor fi Airbus A320-200, cu capacitate de 180 locuri.

Pentru un grad optim de ocupare, aeronava va decola de la Suceava și va ateriza pentru un stop de aproximativ o oră la București, acolo unde vor fi îmbarcați și turiștii din zonă, iar apoi va decola din nou către Antalya.

Odată ajunși pe aeroportul din Antalya, turiștii vor fi preluați de autocare și vor fi cazați la un hotel de 4/5 stele din apropiere. A două zi, va începe programul de circuit de șapte zile, ce va cuprinde atât vizite în Antalya la cele mai importante obiective turistice din zonă, cât și trei zile pline de circuit în zona Cappadocia. Pentru turiștii care optează pentru circuitul în Coasta Lycia, programul de zbor este similar, doar că în loc de Cappadocia, turiștii vor avea inclus în program o deplasare de trei zile în zona Kusadasi – Pamukkale – Orașul antic Efes – Casa Fecioarei Maria – Delta Dalyan și altele.

Prețurile de pornire pentru un astfel de circuit pleacă de la 248 euro/persoană și includ: bilete de avion
dus-întors pe ruta Suceava – Antalya (via București), taxe de aeroport, bagaje de mână și cală, șapte nopți de cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 4 și 5 stele (în zona Antalya și în Cappadocia/Coasta Lycia) și transport autocar pe toată perioada circuitului.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.