Operația a fost finalizată și Daniel Bodnar s-a trezit din anestezie. Medicii au găsit leziuni importante la nivelul măduvei spinării și i-au refăcut corpii vertebrali

Intervenția chirurgicală la care a fost supus Daniel Bodnar a fost finalizată, iar tânărul s-a trezit din anestezie și urmează să i se facă mâine un examen neurologic, iar apoi va face recuperarea în Viena, acolo unde are mai multe rude.

În timpul operației, medicii de la Spitalul de Neurochirurgie Iași au găsit leziuni importante la nivelul măduvei spinării și i-au refăcut corpii vertebrali.

Informații despre operație și starea de sănătate a lui Daniel Bodnar au fost publicate pe pagina lui de Facebook printr-un mesaj semnat de sora lui, dr. Daniela Pintican.
 
Operația lui Daniel a fost finalizată!

Am discutat cu medicii din echipa operatorie, care au făcut ceea ce a ținut de ei, la cele mai înalte standarde și le mulțumim.
Lui Daniel i-au fost refăcuți corpii vertebrali. Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării. De acum Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță!
S-a trezit din anestezie. Mâine dimineață urmează să i se facă un examen neurologic.
Va urma o perioadă lungă și intensă de recuperare.
Căutăm cele mai bune soluții pentru că ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu ca Daniel să poată umbla din nou.
Recuperarea o va face în Viena, acolo unde Daniel are 2 surori. Urmează să facem demersurile necesare pentru a începe cât mai repede posibil procedurile.
Noi ca familie îl susținem, avem nevoie și de susținerea voastră! Vă mulțumim pentru susținere și pentru toate mesajele. Daniel este un om preaiubit de Dumnezeu, familie și de toți oamenii care îl cunosc și știu că lupta lui a fost, este și va fi pentru dreptate și adevăr.
Cu Dumnezeu înainte!

Mai multe informații:
Mai nouă Mai veche