Cum puteți să îl ajutați pe Daniel Bodnar. Tânărul este supus acum unei intervenții chirurgicale complexe la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Daniel Bodnar este operat, miercuri, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, acolo unde a ajuns după ce a fost rănit într-un accident rutier produs marți dimineață, la Sucevița. 

Cu două vertrebre afectate și o fisură la glezna dreaptă, tânărul riscă să rămână cu picioarele paralizate. Intervenția chirurgicală este una foarte complexă, iar echipa medicală de la Spitalul de Neurochirurgie Iași face toate eforturile pentru reușita procedurii. 

Pentru că după operație vor urma proceduri complexe de terapie și recuperare, familia lui Daniel Bodnar a publicat conturile bancare pentru cei care și-au exprimat disponibilitatea să ofere o mână de ajutor. 

Mesajul familiei lui Daniel Bodnar: 

Salutare, oameni frumoși!

Daniel, iubitul nostru, a intrat acum în operație. Avem încredere în Dumnezeu că echipa medicală va lua cele mai bune decizii și că Dumnezeu va face o minune.

După operație va avea nevoie să urmeze proceduri complexe de terapie și recuperare. Vrem să fim alături de el, chiar dacă medicii în momentul de față îi dau foarte puține șanse că va merge din nou pe picioarele lui.

Având în vedere că foarte mulți ne-ați întrebat cum puteți ajuta, aveți posibilitatea să donați pentru cauza lui în contul personal sau al soției lui.

Vă mulțumim că sunteți alături de Daniel!

Bodnar Daniel
Cont în LEI - Banca Transilvania:
RO05BTRLRONCRT0501378502,
BTRLRO22

Bodnar Daniel
Cont în EURO – Banca Transilvania:
RO79BTRLEURCRT0501378501,
BTRLRO22

REVOLUT:
GB06 REVO 0099 7013 1862 45
REVOGB21

Bodnar Simona
Cont în LEI – Banca Transilvania:
IBAN RO60BTRLRONCRT0476112601

Mai multe informații:

1 Comentarii

  1. e tanar ,e bataios ,se va recupera ,are sprijin,.vA SPUNE CINEVA CARE A FOST OPERAT DE 3 ORI ,NOROC

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche