Tânără lovită de o mașină la benzinăria din Vicovu de Sus. Inițial a spus că nu e rănită, dar apoi s-a dus la spital. Șoferul este acum cercetat penal pentru că nu a anunțat producerea accidentului rutier

În data de 31.12.2020, în jurul orelor 19:00, Petru C., de 30 ani, din Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul marca Jeep a intrat la standurile din cadrul Peco Petrol din localitate și a acroșat o persoană de sex feminin care a coborât din autoturismul marca Daihatsu și se îndrepta în fugă spre incinta benzinăriei.

În urma acestui eveniment, șoferul a oprit autoturismul, a coborât să vadă starea victimei, aceasta declarând că nu a suferit leziuni. Șoferul s-a oferit să o transporte la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă aceasta împreună cu tatăl său au refuzat.

După producerea evenimentului, șoferul nu a anunțat organele de poliție.

Victima a mers ulterior la SJU Suceava, iar în urma investigațiilor preliminare s-a stabilit că aceasta a suferit o contuzie la glezna stângă ca urmare a impactului.

După sesizarea organelor de poliție, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, l-au identificat pe șofer, acesta fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, fiind transportat la Spitalul Municipiul Rădăuţi, unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunile de „vătămarea corporală din culpă”, și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.
Mai nouă Mai veche