VIDEO Țeapă la un magazin din Suceava prin metoda șemn. Momentul în care vânzătoare a fost înșelată a fost suprins de camerele de supraveghere

Vânzătoarea unui magazin din zona centrală a municipiului Suceava a fost înșelată, sâmbătă după-amiază, prin metoda „șmen”, cu suma de o sută de lei, momentul fiind suprins de camerele de supraveghere.

În imagini se poate observa client care solicită câteva produse și plătește cu o bancnotă de 200 de lei și două bancnote de 1 leu.

După ce primește restul, clienta începe să se arate nemulțumită de prețul produselor și numără ostentativ de mai multe ori suma de bani primită. După ce distrage atenție vânzătoarei, clienta sustrage o bancnotă de 100 de lei (minutul 01:02 în înregistrare) și îi înapoiază restul banilor, continuând să îi distragă atenție, primește înapoi bancnota de 200 de lei și părăsește în grabă magazinul.

Zăpăcită de reproșurile clientei, vânzătoarea pune banii în casa de marcat și abia apoi își dă seama că a fost înșelată cu o sută de lei.

Autoritățile încearcă acum să o identifice pe „clientă”.

Mai nouă Mai veche