Bătaie cu sticle în cap între clienții unui bar care era deschis după miezul nopții, la Plutonița

Dumnică, 21 februarie 2021, la ora 00.38, Poliția Orașului Frasin a fost sesizată prin 112 de Gheorghiță T., de 26 de ani, satul Doroteia, orașul Frasin, cu privire la faptul că a fost lovit de Vasile F., de 29 de ani, din Stulpicani, în timp ce se aflau în fața barului LukAnca din satul Plutonița, orașul Frasin.

Tânărul a relatat că la ora 00:30, se afla pe strada Braniște din satul Plutonița, în fața barului, iar la un moment dat Vasile F. a ieșit din bar și l-a lovit cu o sticlă de bere la nivelul capului, după care a plecat de la fața locului.

Victima a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului și diagnosticat cu „plagă parietală stângă, plagă occipitală”, iar ulterior acordării îngrijirilor medicale a fost externat.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliției Orașului Frasin pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Urmează a fi luate măsuri față de persoanele implicate, sub aspectul respectării restricțiilor privind circulația persoanelor, conform HG 35 din 2021 .

De asemenea vor fi făcute verificări cu privire la funcționarea barului și se vor lua măsurile legale care se impun.
Mai nouă Mai veche