Două persoane rănite într-un accident produs la Liteni Moara. Un șofer neatent a intrat cu mașina într-o groapă făcută pe carosabil de firma care lucrează la modernizarea drumului

Duminică, 21 februarie 2021, la ora 07:20, Victor D., de 77 de ani, din comuna Slatina, a condus autoturismul marca Volkswagen Sharan, pe DJ 209 C, iar în localitatea Liteni, comuna Moara, având direcţia de deplasare spre Berchișești, după o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum a derapat, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu roata dreapta față într-o groapă făcută pe partea carosabilă pentru lucrări de amenajare, autoturismul rămânând suspendat. Groapa era semnalizată corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri din autoturism, o femeie de 41 de ani și o minoră de 8 ani, ambele din comuna Conțești, județul Teleorman. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche