Beată la volan, o tânără din Vatra Dornei a rupt cu mașina un gard și a aterizat în curtea unui localnic de pe strada Chiliei

Vineri, 12 februarie 2021, la ora 19.04, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că pe strada Chiliei a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În jurul orei 19:00, Irina M., de 29 de ani, din Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul marca Opel pe strada Chiliei, din direcția Foresta către Argestru, ajunsă într-o curbă ușoară la stânga, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, carosabil acoperit de polei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat părăsind partea carosabilă prin dreapta, a pătruns în gardul ce împrejmuieşte un imobil și s-a oprit în curtea acestuia. În urma coliziunii, au rezultat doar pagube materiale, nefiind victime omeneşti.

Întrucât conducătoarea auto avea halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la Spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar e penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
Mai nouă Mai veche