Unul dintre hoții care și-a făcut de cap în comuna Șcheia a fost condamnat la măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pentru o perioadă de doi ani

Unul dintre hoții care în ultimii ani a fost cercetat pentru numeroase furturi comise în comuna Șcheia, municipiul Suceava și alte localități limitrofe a fost condamnat definitiv la doi ani după ce a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Este vorba despre Emanuel Robert Cuțitariu, în vârstă de 20 de ani. Tânărul a fost condamnat inițiat de Judecăoria Suceava, în iulie 2020, într-un dosar în care au mai fost judecați și inculpații Iulian Cornel Bozomală și Constantin Gabriel Oltean.

Emanuel Robert Cuțitariu, care avea alte condamnări anterioare pronunțate de Judecătoria Suceava și Judecătoria Onești, a fost condamnat la măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pentru o perioadă de doi ani. Tânărul a făcut contestație, iar vineri, 12 februarie, Curtea de Apel Suceava a menținut decizia instanței de fond.

Vineri, 12 februarie, tânărul a fost ridicat de polițiști și a fost condus la Centrul de Detenție Tichilești din județul Brăila.
Mai nouă Mai veche